Ne vedem și în acest an la CIO Council National Conference

VIVA Telecom este conectivity partner la cel mai mare eveniment care aduce la un loc angajați de top pe poziția de Chief Information Officer. Vom pune la dispoziția participanților soluția de Wi-Fi (powered by Ruckus) și ne vom asigura că internetul va fi unul dintre punctele forte ale conferinței. Vom implmenta deasemenea soluția de smart marketing și pe cea de management al invitaților la eveniment.

“Ne-am propus, și deja este o tradiție pentru VIVA Telecom, ca la fiecare eveniment la care ...

continuarea →
0

VIVA Telecom – maraton de provocari, noi limite, noi rezultate de excelenta

Sute de programatori au raspuns provocarii DevHacks: sa construiasca in 24 de ore o aplicatie prin care sa faca lumea mai buna. Conditia obtinerii marelui premiu a fost ca programul sa fie functional intr-unul din domeniile: Sănătate & Fitness, Educație sau Smart City (oraș inteligent, tehnologizat).

Castigatoarea hackathonului a fost echipa RoboPit formata din Andrei Sandu, Ionut Moldovanu, Iulian Ciobanu, Radu Slavila si Alexandru Calin. Cei cinci pasionati de IT au construit un dispozitiv care depisteaza cu ...

continuarea →
0

VIVA TELECOM sustine programatorii – pentru ca cele mai bune proiecte au nevoie de cel mai bun Internet

 

400 de programatori vor raspunde provocarii DevHacks: sa codeze fara oprire timp de 24 de ore. Pasionatii de IT pot alege oricare dintre limajele de programare: HTML/CSS, JavaScript, Java, C/C++/C#, Phyton, Ruby, iOS, Android și altele.  Important este ca la final sa obtina o aplicatie functionala, utila intr-unul dintre domeniile: Sănătate & Fitness, Educație sau Smart City (oraș inteligent, tehnologizat). Hackathonul se va desfasura sambata si duminica, pe 21 si 22 noiembrie (inclusiv in noaptea dintre cele doua ...

continuarea →
0

VIVA Telecom la Internet & Mobile World 2015

7-8 OCTOMBRIE

ROMEXPO, PAVILIONUL CENTRAL

VIVA Telecom la Internet & Mobile World 2015 

 

Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015), cea mai ampla expo-conferinta B2B a industriei IT&digitale din Bucuresti ce va avea loc pe 7 si 8 octombrie 2015 in Pavilionul Central de la Romexpo va beneficia de o solutie profesionala de Streaming Video oferita de VIVA Telecom Romania.

 

Cei care nu vor putea participa la cea mai mare expo-conferinta B2B dedicata solutiilor digitale, mobile si de ...

continuarea →
0

VIVA Telecom – furnizorul oficial de WiFi al “Cybersecurity in Romania – Central European Conference, Public-Private dialogue platform – Third Edition”

Demonstratii live interactive, Videoclipuri si multe surprize placute in cadrul celei de-a 3-a ediții a  Conferinței Internaționale “Cybersecurity in Romania”, organizată de Asociația  Swiss Webacademy la Sibiu, în perioada 23-26 septembrie.

Cele mai noi soluții în domeniul securității informatice vor fi dezbatute de catre experti nationali si internationali de renume din domeniul securitatii. Dintre participanti mentionam:

MARCO OBISO – World Cybersecurity Coordinator, International Telecommunication Union (ITU), Geneva, Elvetia

MIKA LAUHDE – SSH Communication Security, Finlanda

GABRIEL MAZILU – Head of Department within Cyberint, SRI, ...

continuarea →
0

Unul dintre cele mai importante evenimente adresate profesionistilor IT va beneficia de solutia de Wi-Fi de la VIVA Telecom Romania

Peste 700 de profesionisti din domeniul IT, specialisti Big Data, Internet of Things, Mobile & Web developeri si pasionati de tehnologie vor fi prezenti la cea de-a doua editie DevTalks Bucuresti. Editia din acest an va avea loc pe 11 iunie la Romexpo, pavilion C1 si va fi structurata in 4 sesiuni in cadrul carora vor fi dezbatute ultimele tendinte si solutii IT.

Punctele de interes in cadrul editiilor DevTalks din acest an sunt: 4 scene denumite in functie de temele ...

continuarea →
0

VIVA Telecom – furnizorul oficial de Wi-Fi al JSCAMP Romania

A JavaScript conference for Romania and Eastern-Europe

JSCamp Romania, eveniment dedicat web developerilor locali si internationali, are loc anul acesta intre 1-3 iunie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti.

  Evenimentul reuneste experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi secretele unuia dintre cele mai populare limbaje de programare. Remy Sharp, fondatorul Full Frontal, va sustine „Mastering Broswer Devtools”, un workshop interactiv desfasurat pe parcursul a doua zile -1 iunie si 3 iunie.

Cea de-a doua zi a evenimentului ...

continuarea →
0

LEADERSHIP CONCERT – A NIGHT AT THE OPERA

COMUNICAT DE PRESA

VIVA Telecom Romania este partenerul si furnizorul oficial de Acces Internet prin Wi-Fi a celei de-a treia editii a Galei „Leadership Concert – A night at the opera”

Cea de-a treia editie a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai la Ateneul Roman si va reuni pe scena anul acesta pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost si membru in Consiliul de Administratie al Camerei de Comert si Industrie Romano-Greaca, Mircea ...

continuarea →
0

Speed TestSpeedtest.net Mini requires at least version 8 of Flash. Please update your client.
continuarea →
0

Comunicat de presa – Noul serviciu VIVA Telecom, cel mai eficient instrument de marketing

La începutul acestui an, operatorul IT&C VIVA Telecom a adăugat în portofoliul său serviciul Digital Signage, cel mai nou şi mai eficient instrument de marketing ce utilizează tehnologia video în comunicarea cu publicul unei companii sau instituţii.

Ce este Digital Signage?

Digital signage este o formă de afișaj electronic ce foloseşte tehnologia de ultimă generaţie pentru a transmite mesaje în timp real către un public bine determinat în orice loc şi la orice oră prin intermediul unor reţele video. Se crează astfel ...

continuarea →
0
Page 1 of 2 12